Χειμερινό Κύπελλο CX-MTB / Ραφήνα


Into the trees

27 Νοεμβρίου 2017

Δεύτερος αγώνας για το Χειμερινό Κύπελλο Cyclocross & MTB Short Track που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια (έχουμε φτάσει αισίως στην 8η σεζόν!) από την World of Bike – Total Cycling Solutions σε συνεργασία με τα σωματεία ΑΟ Θησέας, ΠΤΣΠ «Πόρτο Λεόνε» και ΠΔΣ «Οδυσσέας.

Αυτή τη φορά προορισμός ήταν το Οχυρό της Ραφήνας, μια γνωστή τοποθεσία από το περσινό Πρωτάθλημα Αττικής XCO με διαφορετική όμως χάραξη της διαδρομής, πιο φιλική τόσο στο Cyclocross όσο και στα χαρακτηριστικά του short track XC, χωρίς τα “ντούρα” και τις “βούτες” που διαθέτει σε αφθονία η πίστα.

Ήδη από τον προηγούμενο αγώνα του Κυπέλλου στο Σχιστό είδαμε νέα μέλη να προστίθενται στους γνώριμούς μας φίλους του Cyclocross με τις φήμες να λένε ότι την επόμενη σεζόν ίσως δούμε και το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα του αγαπημένου discipline αυτής εδώ της σελίδας!

Άλλωστε το φετινό πρόγραμμα, εκτός από τους τέσσερις αγώνες του Χειμερινού Κυπέλλου, περιλαμβάνει και 2 αγώνες ακόμα που πρόκειται να διοργανώσει το 48×17 Cycles.

Περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα Cyclocross, αλλά και τους αγώνες XC Short Track όλων των κατηγοριών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στη Ραφήνα, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα https://www.nassostriantafyllou.gr/-/galleries/greek-cycling/2017/20171126_xeimerino_kypello_mtb_cx_rafina.

Κείμενο / Φωτογραφίες: Νάσος Τριανταφύλλου @nassostphoto.Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή ολόκληρου του άρθρου ή των φωτογραφιών.


Λόγια και εικόνες από την ποδηλασία εντός και εκτός Ελλάδας

Εγγραφή

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα άρθρα μας!

Σεβόμαστε το χρόνο σας: 100% ποιοτικό υλικό, 0% spam

Περισσότερα άρθρα στο The Cycling Journal

Εγγραφή

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτοι όλα τα νέα άρθρα μας!

Σεβόμαστε το χρόνο σας: 100% ποιοτικό υλικό, 0% spam